Santa Ana Shiraz Rosé

Tyyppi: Roseeviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Santa Ana
Rypäle: Shiraz (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 7.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Håkan (rek.)

06/2011

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä argentiinalainen viini vie ajatukset Provencen roseeviineihin: Melko ohut väri sekä alkoholipainotteinen tuoksu ja maku. Hedelmäaromit saavat melko vähän tilaa mutta löydän mm granaattiomenaa, vadelmaa sekä häivähdys viinikumia. Suhteellisen matalahappoinen ja neutraali kokonaisvaikutelma. Ekoplussaa.
Tämä ei ole oikein minun makuuni mutta jos korkeahko alkoholipitoisuus ei häiritse niin tässä on edullinen ja monikäyttöinen luomurosee.

10-11 / 20
H/L: 4

SEP (rek.)

05/2011

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Jo vain!
Vuosien ajan on tullut maisteltua roseeviinejä ja toivottua, että joskus löytyisi viini, josta vilpittömästi tykkäisi. Ja nimenomaan sellaisenaan ja aidosti ilman kompromissin makua valkoisen ja punaisen viinin vastakkainasettelussa.

Nyt tuntuu, että etsintä on tuottanut tulosta - tässä se on: tasapainoinen viini viininomaisine happoineen, mutta kuitenkaan raikkaudesta ja marjaisuudesta tinkimättä - varsinainen mielikuvien täydellinen roseeviini. Mansikka (!) maistuu mukavasti, mutta makumaailma ei kuitenkaan ole makean karkkinen vaan kuivan muikea.

Tässä on todellakin viini, joka edustaa kesän makuja huikean raikkaana kokonaisuutena. Hyvä ja kohtuuhintainen roseeviini Mendozan laaksosta - alueelta, jolta on tottunut odottamaankin hinta-laatusuhteeltaan korkeaa laatua!

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin