Stift Klosterneuburg Mathäi Brut

Tyyppi: Roseeviini
Maa: Itävalta
Valmistaja: Weingut Stift Klosterneuburg
Alue: Niederösterreich
Koko: 0.75 l
Hinta: 16.84 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

hka (rek.)

07/2015

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Allekirjoittaudun irti tuosta virheestä, joka muuttaa uuden ilmoitetun viinin tyypin kuohuviinistä roseeviiniksi. Nyt se osui minulle jo toistamiseen.

Arvostelemani viini on siis kuohuviini, ei rosee.

(Olisiko ylläpidon jo aika hieman päivittää näiden sivujen asioita ja lisätä myös kaikki uudet Alkossa myyntiin tulleet viinit mukaan, jottei niitä tarvitsisi itse erikseen lisäillä).

hka (rek.)

07/2015

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kuohuviini, mansikat ja kesä kuuluvat erottamatta yhteen. Nyt tuli taas kerran testattua kyseistä kolmikkoa. Kuohuviininä itävaltalainen Stift Klosterneuburg Mathäi Brut , mansikat suoraan paikalliselta viljelijältä ja kesä juuri niin helteinen, kuin voi vain parhaimmillaan olla.

Kaikki ei silti toiminut ihan niin kuin olisi pitänyt: kuohuviini oli mansikoille liian kuiva (erittäin kuiva) ja mansikatkin vaatimattoman makeita (no sokerissa kierittäminen auttoi hieman asiaa). Kesä sen sijaan puski parasta hellettä (sisällä +28,6 astetta ja ulkona +31,0 astetta).

Lopputulos oli kuitenkin varsin tyydyttävä. Muutama lasillinen ihan sellaisenaan nosti viinin arvosanan luokkaan ok eli kolmoseen. Hieman matalampi hinta olisi antanut arvosanaksi hyvän (nelosen).

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin