Trivento Reserve Malbec

Tyyppi: Punaviini
Maa: Argentiina
Valmistaja: Trivento
Rypäle: Malbec
Koko: 0.75 l
Hinta: 8.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Vuoden Viinit kilpailu 2010: 3. sija
    Uuden maailman punaviinit, hinta alle 9 euroa
    (Vuosikerta: 2008)
    Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Jarmo79

02/2014

Vuosikerta: 2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Useampi suosikkiviini puuttui Alkosta ja pyysin myyjältä suosituksia edullisesta täyteläisestä viinistä ja kerroin tykkääväni mm. Don David Malbec Reservesta. Trivento tuli ehdotuksena ja mielestäni 9 euron hintaan tässä todellakin saa vastinetta rahalle.

ROCK€ the COOL (rek.)

12/2011

Vuosikerta: 2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hieman erilainen kuin malbecit yleensä. Arvoituksellinen, pyöreä. Salaperäisyydessään kiehtova. Tummaa latinoluonnetta. Houkuttelee maistelemaan yhä uudelleen.

Miina (rek.)

11/2010

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hieman liian tanniininen maku, muuten hyvä.

Kartio

02/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Uusi tuttavuus.Voimakas arominen,. Kunnolla dekantoituna
1t maku senkun paranee otettaessa. Miellyttävä pyöreä tamminen voimakas. Vaatii juustoa tai hyvin riippunutta lihaa. Näin molemmat täydentävät toisiaan. Hieman kova kirvelevä. Tanniininen. En kuitenkaan osta toista kertaa.

aslak2 (rek.)

12/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hieno viini. Voimakas mutta myös pehmeä. Pikää jälkimakua on tässä hintaluokassa turha odottaa. Jonkin verran maussa vaniljaa tammikypsytyksen seurauksena. Savuinen ja raskas. Ei mikään helppo lipittelyviini. Jos on sitä mieltä, että tämä on karvas ja kitkerä ei ymmärrä viineistä yhtikäs mitään. Huonoja Malbeceja ei mielestäni olekaan. Ranskassa rypäleen nimi on Cot.

J

12/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Oikein mukava tuttavuus tässä hintaluokassa. Pehmeä, miellyttävän hedelmäisen makuinen viini, jossa kuitenkin tiettyä ryhdikkyyttä. Maku ja ryhdikkyys tosin visiteeraavat suussa vain rajoitetun ajan ja katoavat lähes yhtä nopeasti, kuin tulivatkin. Silti, suhteellisen monikäyttöinen viini kevyempien liharuokien ystäville tai muuten vain "helppona" vaihtoehtona sellaisenaan.

Ma Häme

06/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viini yllätti täysin myönteisesti. Maku pehmeä, aurinkoinen, mieleen tulivat tummat, mehukkaat marjat.
Täyteläinen punaviini, jonka miellyttävä, pyöreä maku säilyi loppuun asti.
Tämä lahjaviini jää mieleen pitkäksi aikaa.annica

01/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kitkerä ja karvas maku. Ei minun mieleeni.

HraTurku

12/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu voimakkaasti antava, pehmoinen ja mausteinen. Tuhti, raskas tuoksu ja pieni vesiraja, viini viipyy lempeästi lasin reunoilla.

Väri on mielestäni punaviiniin viittava, manumainen.

Maussa maistuu edelleen aiemmin tänään juotu Tuike-glögi (, mikä muuten oli aika hyvää sekin). Ilmaa hampaiden läpi sisään vetäessä, suussa horisee kivasti.

Lahjaviiniksi saatuna hinta-/aatusuhde oli kohdillaan.

JN (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Itse en ole ollut tästä viinistä mitenkään innoissani. Muutamia kertoja juonut lasillisen ja aina tuntunut tylpältä ja raskaalta. Suklaisia aromeja tästä tosiaan löytyy, muhkeaa paahteisuutta. Kokonaisuus on jokseenkin leipämäinen, raikkautta ja hedelmäisyyttä on tästä turha etsiä.

Pidimme jokin aika sitten malbec-pruuvin ja se oli jokseenkin pettymys. Viinit paljastuivat vertailussa tylsän yksipuolisiksi.

ReCola (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksussa jotain suklaisaa, tummia marjoja, kevyesti savua, yleisilmeeltään voimakas.

Maku: Sopivan raskas, tummasävytteinen maku jossa häivähdys vaniljaa. Paahtunut ja täyteläinen, kypsiä ja pehmeitä tanniineja runsaasti. Jatkaa kunnialla loppuun sen minkä tuoksu aloittaa.

Paras Malbec, ja kenties jopa paras viini jota olen maistanut loistavasta hinta-laatusuhteesta puhumattakaan. Voimakkaan viinin ystävälle, tummien liharuokien seuraksi.

JTM (rek.)

02/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tässä taas loistavaa vastinetta rahalle Argentinasta! Sopii juustojen kanssa ja varmasti helppo yhdistää ruokaan. Aromi on hieman tiukka ja voisi siitä pehmentyä, olisi ollut mielenkiintoista saada maistaa vuotta vanhempaa... Kovin monipuolinen maku ei ole, mutta siitä huolimatta voisin varastoida usemman pullon pahan päivän varalle.

JOK

12/2006

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vuosikerta 2005 on myös erinomainen.

Po

08/2006

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kyseistä viiniä olin keväällä ostanut kaappiin 12yksikköä,mutta pääsivät nyt loppumaan.Tänään tuli mentyä Alkoon, ja olivat vaihtaneet vuosikerraksi 2005.Onko kellään kyseisestä vuosikerrasta kokemuksia tämän viinin osalta? 2004 kutkutteli minun makuhermostoani kiitettävällä tavalla.Muhkea,täyteläinen,tamminen viini,jonka jälkimaku pysyi kauan makuhermostossa.

Kaa

12/2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erittäin täyteläinen,upea Malbec-viini.Tasapainoinen ja sopivan hintainen,valitettavasti ei ole saatavana enää tämän vuoden puolella,ellei jossain ole myymättömiä vielä..

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin