JP Private Selection Tinto

Tyyppi: Punaviini
Maa: Portugali
Valmistaja: J. P. Vinhos
Rypäle: Periquita
Koko: 0.75 l
Hinta: 8.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
 • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
 • Visit
  www.winehouseportugal.com
  Paul Saad (30.03.2014)

  Lisää kommentti

  Uusi kommentti


  Kommentoija:


Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Pia

07/2010

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä oli kyllä hintansta väärti ellei enemmänkin. Ryhdikäs ja laadukas grillailuviini, pidän tästä paljon enemmän kuin uuden maailman pommeista. Erikoinen mausteisuus, mokkaisuus..en osaa kuvailla makua, varmaan jotain rypäleelle ominaista. Tuskin sentään korkkivika ;) mutta jotain puuhun viittavaa se oli. Possua grillattiin ja pekoni-sienikääröjä..AVOT!

aslak2 (rek.)

12/2008

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Olen samaa mieltä siitä, että kannattaa pari vuotta pitää kellarissa. Sopii kuitenkin maustettujen ruokien kanssa jo nyt. Ei seurusteluviini. Mutta hintalaatusuhde erinomainen.

kure9845 (rek.)

12/2008

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Meillä tämä on jokavuotinen kinkkuviini ja ostin tätä pari laatikollista, kun edellinen laatikollinen tyhjentyi. Nyt se on lopussa ja huomasin oman Alkon lopettaneen myynnin. Se on ollut niin traditio, että täytyy tilata. Siinä on jotain tallintakuista ja maakellaria, joka pari vuotta kellarissa kypsyttyään vain paranee. Viinikiveä muodostuu kypsytellessä melkoisesti. Ehdottomasti viini, josta joko pitää tai inhoaa.

Hombre (rek.)

04/2008

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu on tiivis, hapokas ja hieman kehittynyt. Aavistus viikunan eleganttia aromia leijailee nenukkiin.

Maku on täyteläisen puolella. Hieno happorakenne ja pippuri nostavat elämystä. Jälkimaku on riittävä, hieman tanniininen ja huomattavan kuiva.

Vaikka nyansseja ja särmää löytyy, on juoma sen verran tasapainossa kuin tämänhintaiselta voi vaatia.

Lanttulaatikko voisi olla kokeilemisen arvoinen tämän kanssa (!).

T4 t3 j4 k4 t2 tp3

TK (rek.)

04/2008

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Jostain syystä olen tykästynyt tähän viiniin, eikä tämäkkän vuosikerta pettänyt. Maussa verraten monipuolisesti hedelmää, erityisesti tummia marjoja ja yllättävän napakat hapot. Varsin tasapainoinen kokonaisuus.

Viini ei nyt varsin absoluuttinen huippu ole, eikä tämä ole missään nimessä lähelläkään kärkipaikkoja pihviviiniksi, mutta hyvän pataruoan kanssa kyllä. Tai sitten kivassa seurassa mutkattoman grilliaterian kanssa.

Ihan pelkästä laadusta tälle pitäisi antaa arvosanaksi jotain 3 ja 4 väliltä, mutta hinta-laatusuhteesta tarjoan täyttä viitosta.

Gourmet (rek.)

09/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Illalla tuli heitettyä hetulaan vajaa pullollonen portugalin pojan tuotetta espanjalaisittain marinoitujen sianlihavartaiden keralla. Yhdistelmä toimi mainiosti. Viini oli keskinkertaisuudestaan huolimatta yllättävän monivivahteinen tarjoten pienen nuuhkimistauon jälkeen aina uusia ilmeitä itsestään. Pirteät ja omituisen pitkät hapot tosin jättivät hieman epätasapainoisen loppuvaikutelman. Hintaansa nähden kuitnekin varsin ok arkiviini.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin