Isla Negra Cabernet Sauvignon Merlot

Tyyppi: Punaviini
Maa: Chile
Valmistaja: Viña Cono Sur
Alue: Muut
Rypäle: Cabernet Sauvignon (85 %), Merlot (15 %)
Koko: 3 l
Hinta: 25.9 e
Pakkaus: Hanapakkaus
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
 • Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, hennon herukkainen, mausteinen

  Taustatiedot viinille on kirjoittanut: alko (28.06.2011)
 • no voi *ittu. nyt meni kyl tän sivuston uskottavuus tisleenä ilmaan kun hanapakkaus on keränny punaviinestä eniten pisteitä, ja kommenteista päätellen yksinomaan hinta/laatu suhteen ansiosta. Ei siinä mitään, lisää muovikanistereita kansalle,... näemmä >x
  Tuusulan tekojärvi (05.10.2015)

  Lisää kommentti

  Uusi kommentti


  Kommentoija:


Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

tertsi94

08/2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
10 kannua toin Virosta täältä lukemieni arvostelujen perusteella. On ihan hyvä viini pastaruokien kanssa ainakin. Ja sitten kun päästään hinta-laatusuhteeseen... tasan 8€geä maksoi tonka, D-terminaalin vieressä.. Pian uusi reissu edessä.

Janne

04/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vuosikerta 2007 ei kyllä säväyttänyt. Tuoksu sulkeutunut ja maku vähän vetisen oloinen. Hintaisekseen kuitenkin keskiverto.

TREtyttö

09/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hyvän makuinen ja hintaansa nähden mielestäni erittäin korkealaatuinen viini. Tutustuin hiljattain viiniin maistajaistilaisuudessa täällä Tampereella ja veikkasin hinnaksi 10€ / pullo.

Nautiskelija

09/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kyllä toimii. Tuottajansa Cono Surin uskolliseen kuluttajaystävälliseen tyyliin sopivan intensiivinen, ei liian "uutettu" ja erittäin aromikas. Mukavan elegantti pakkaus joka ei hyppää silmille kulutuksen siirryttyä sisätiloihin purjehduskauden päättymisen häämöttäessä. Suosittelen lämpimästi!!

Morgan

09/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hämmästyttävän hyvä viini tähän hintaluokkaan. Sanoisin että parasta hanapakkauksista löytyvää, mutta jätetään nyt vielä pieni varaus kun kokemusta on toistaiseksi vain yhdestä paketista - ja vielä on muitakin viinejä maistamatta :-) Erityisesti kiinitti huomiota pehmyt maku. Sattumalta tuli poimittua, mutta varmasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Oli myös vaimon mieleen. Ja toimii sellaisenaan.

Santtu

06/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Miellyttävä tuttavuus. Ei tämä nyt kenenkään maailmoja muuta, mutta hintaansa nähden erittäin laadukas suoritus ja toimii monensorttisten ruokien kumppanina ja miksei sellaisenaankin. Juhannukseksi kainaloon!

Timppa (rek.)

06/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Oikein maukas viini. Ei tullut jälkimaussa karkaistun raudan makuista takapotkua, kuten monissa muissa punaviineissä. Sopii hyvin porsaan ja pastan, mutta ei maustetun pihvin kanssa. Käy myös seurusteluviininä. Yksi parhaimmista Central Valleyn viineistä, vaikka onkin kanisterissa.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin