Langa Trilogia

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Bodegas Langa Hnos.
Alue: Aragonia
Rypäle: Cabernet Sauvignon (34 %), Merlot (33 %), Syrah (33 %)
Koko: 0.375 l
Hinta: 4.76 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 8
Suosituksia: 4
Pettymyksiä: 2
Ostoslistalla: 1
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

yaffa

11/2015

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Alkon pikkupullojen jykevä klassikko. Hinta-laadusta ei voi enää antaa täysiä pisteitä, koska hinta noussut lyhyessä ajassa yli eurolla.

Omppu (rek.)

10/2014

Vuosikerta: 2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Valitsin tämänkin viinin Viini-lehden arvostelun perusteella. Siellä sanottiin, että viini on harmoninen, laadultaan erinomainen ja hintaansa nähden edullinen ostos. Viini on kaiken lisäksi luomu, joten pitihän sitä maistaa.

Selkeät kyyneleet, väriltään lähes syvän purppuranpunainen. Tuoksussa tummaa, makeaa marjaa, mausteisuutta. Melkein täyteläinen, tanniineja sopivasti, maussa tummia marjoja, mausteisuutta, tammea, savua. Hetken kun on lasissa pyöritellyt, myös vaniljan haistaa ja maistaa. Lämmittää mukavasti viileää syysiltaa.

Pikkupullo viiniä maksaa 5,19 €, joten hintaan nähden oikein mukava viini. Yleisesti ottaen olen täyteläisten viinien ystävä, mutta tässä keskitäyteläisessä (??) viinissä on tarpeeksi sisältöä myös minulle. Paranee kokoajan lasissa seistessään, ja on edukseen tosiaan vasta kunnolla seisseenä. 4 tähteä, koska oikein hyvä viini, tykkäsin!

Armiidak (rek.)

02/2013

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tykästyin. Voimakas, hyvä. Kannattaa avata ajoissa hengittämään. Arjen piristys.


crestfall (rek.)

07/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Synteettisen korkin alta paljastuu marjaisia ja maanläheisiä - lähes tyrmäävän tallisia tuoksuja. Siis viiniä lasiin ja testaamaan!

Suutuntuman ensivaikutelma on miellyttävän pehmeä, mutta viinin kirpakkaat hapot ja runsas alkoholisuus astuvat nopeasti peliin ja tuovat makuun selvää särmää.

Viinin maku on kuiva ja keskitäyteläinen, mielikuvat pyörivät tummasävyisen marjan ja polttelevan mausteisuuden tuntumassa. Reilut hapot tuovat asennetta ja ryhtiä makuun tanniinien puraisun puuttuessa.

Maku tuntuu olevan hieman yksiuloitteinen eikä se tarjoile suuria yllätyksiä, mutta jälkimaku on todella pitkä ja sitä hallitsee voimakas katkeroinen elementti.

Tunnin avauduttuaan viini on selvästi auennut ja muuttunut, punainen marjaisuus on astunut voimakkaasti esille. Hapot ovat erinomaisessa tasapainossa viinin tuhdimman ja marjaisen hedelmän kanssa. Yleisvaikutelma on selvästi juuriavattua viiniä pehmeämpi.

Suoraan pullosta ja hieman viilennettynä viini on erinomainen arkiviini hieman rasvaisemmille ruoille, joissa rasva hillitsee viinin happoja ja sen mausteisuus pääsee loistamaan. Sen sijaan tunnin odotuksella viinistä kuoriutuu oikein miellyttävän pehmeä ja tasapainoinen seurusteluviini.

Langa Trilogia ei tarjoile valtavia elämyksiä, mutta kun katsoo minkälaisessa seurassa se painii hintaluokassaan, sehän on suorastaan ykkösvalinta. Särmikäs ja kaikkea muuta kuin miellyttämisenhaluinen espanjalainen todella edulliseen hintaan!

VilleHoo (rek.)

11/2009

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Pikkuisista pulloista mitään uutta oikein löytynyt niin totesin että kokeillaan Langa. Tuoksu pistävä ja maku myös, mutta hetken kuluttua lasissa pyöriteltyäni ja odotellen viinin maku ja tuoksu alkoi pehmentyä. Kolmen rypäleen yhdistelmä ja luomu. Melko hyvää ihan sellaisenaan.

Ybil

10/2009

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ett.mycket okomplicert vin till ett fantastikt pris.

Malllu (rek.)

08/2009

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Itselleni uusi viini pikkupullojejn hyllystä. Maku ei säväyttänyt. Liian pistelevä, kaipaa pehmeyttä. Nautin grilliruoan kanssa.

Anssi Haverinen

05/2009

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vahva, täyteläinen, vaikuttava

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin