Domaine du Landreau Rosé

Tyyppi: Kuohuviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Raymond Morin
Rypäle: Cabernet Franc (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 14.04 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Huolella valmistettu roseekuohuviini Domaine du Landreau Rosé tulee Loiren laaksosta Ranskasta. Hieno kuohuviini on tasapainoinen, raikas ja erittäin kuiva. Sen maku sisältää hennon omenaisia, hivenen marjaisia ja sitruksisia vivahteita.

    Domaine du Landreau Rosé sopii sellaisenaan aperitiiviksi, kesäisen piknikin piristykseksi sekä erinomaisesti ruokajuomaksi myös koko aterian ajaksi. Pullossa 18 kuukauden ajan kypsytetty vaalean lohenpunainen viini on valmistettu kokonaan Cabernet Franc -rypäleestä. Viinin tarjoilulämpötila on 6-8 astetta.

    http://www.viinijuhlaan.fi

    Taustatiedot viinille on kirjoittanut: jussir (28.04.2010)
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Heli

07/2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Epätyypillinen roseekuohuviini tämä todellakin oli. Mielestäni tämä on todellista herkkua. Kuivaa, kuten kuohuviinin tuleekin olla, ei mitään makeaa marjamehua.

Tykkäsin tosiaan, tätä pitää hakea lisää.

lator (rek.)

07/2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Epätyypillinen rosé kuohari, nimittäin siitä ei löydy edes häivähdystä hedelmäisyyttä. Tuoksu ja makupaletti on hyvin merellinen, ominaisuus joka löytyy monesta samppanjasta. Jäin kuitenkin kaipaamaan tasapainoisempaa esitystä. En ihmettele lainkaan että tämä viini on 100 % Cabernet Franc.

Paavo

04/2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hieno kuohuviini, yksi parhaimmista maistamistani pitkään aikaan. Ja kuten moni on todennut, on väri aivan loistava.

Itse pidän tässä viinissä erityisesti siitä, että viini sopii moneen tilanteeseen. Tällä voi kilistellä kauniina kesäpäivänä ulkosalla, ottaa mukaan eväsviiniksi tai vetää vaikka läpi (kevyen) aterian. Itselläni näin kelien lämmitessä tämän viinin kulutus tulee kasvamaan.

Maarit

07/2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Aivan loistavan värinen kuohuviini! Meidän vertailussa viini sai ehdottomasti parhaat pisteet väristä, ja pärjäsi makunsakin puolesta hyvin.

itse pidin tästä erittäin paljon juuri kuivuuden ja tasapainoisuuden takia. Ja kyllä, jollain tapaa tästä tulee samppanja mieleen, vaikkei tämä sitä toki olekaan.

JN (rek.)

04/2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
7 kuohuviinin vertaulussa tämä pärjäsi hyvin ja oli muutamien ykkössuosikki (11 osallistujaa).

Viini oli yksi tasapainoisimmista ja tunnistettavan ranskalainen (ehkä jopa hieman samppanjamainen). Turha odottaa tältä Rose'lta mansikkaisuutta tai marjaisuutta, pikemminkin tämä on luumuinen ja paahtoleipämäisen kuiva.

Santler (rek.)

02/2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksuu makealle, kesälle, punaherukka ja metsämansikalta.
Maku antaa ensinmäisellä maistamisella suuhun hapokkaan, sopivan makean mutta todella tasapainoisen maun. Mutta maku ei ole kuitenkaan kovinkaan voimakas tai intohimoja herättävä.
Väri saa kyllä kiitosta.
Hintaluokassa löytyy mielestäni monen monta parempaa kuoharia, siksi vain **

Palle Ramstedt

12/2008

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
hyvin meni alas, eikä tullut ylös. Ei yököttävän makea vaan juuri sellainen joka sai himoitsemaan chilichipsejä. ++

Aave (rek.)

09/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Roosanvärisen cabernet franc -kuohun tuoksussa on punaisia marjoja ja keltaista hedelmää miellyttävien ja runsaiden hiiva-aromien saattelemana. Kuiva, pehmeän hedelmäinen ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua. Miellyttävä jälkimaku antaa verigreippiä kuorineen.

Niin, ei tämä samppanjaa ole - muttei ole lätkäisty samppanjan hintalappuakaan. Halpa.

JN (rek.)

04/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kieltämättä varsin laadukas kesäinen juoma. Mansikkainen ja varsin pehmeä mousse. Ei nyt sentään samppanjan veroista, kun tämä on kumminkin melko kevyt, mutta hyvä haporakenne ja tasapaino. Väriltään hailakan pinkki, maultaan ohut, mutta ryhdikäs.

Jutta (rek.)

04/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Loistavan värinen kuohuviini! Väri on todella upea ja houkutteleva. Maku on kuiva, mutta hedelmäisyytensä ansiosta se ei tunnu ihan niin kuivalta kuin mitä oikeasti on. Tätä skumppaa on pakko osta jatkossakin. Ehdottomasti viisi tähteä hinta-laatusuhteesta.

NA

04/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erittäin kuiva, hedelmäinen, vadelmaa, puolukkaa. Maku on erittäin tasapainoinen, ja erinomainen. Sopii esimerkiksi kevään juhliin loistavasti. Kuohuviineistä tämä on yksi hienoimmista. On lähes samppanjan veroinen, mutta hinnaltaan huomattavasti edullisempi.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin